Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Galaxy Gates

 

Mik azok a galaktikus átjárók (galaxy gates)?

A galaktikus átjárók ismeretlen, idegen világokba vezetnek. A galaktikus átjárókat kis alkatrészekből lehet összeszerelni, ezeket az alkatrészeket a materializáló gyártja. Ha minden részt összegyűjtöttél, kezdődhet a kaland! Egy ugrás - és egy teljesen idegen világban találod magad! 

materializáló segítségével 4 új csillagkaput építhetsz fel, amelyeken keresztül ismeretlen galaxisokba teleportálhatsz.

Mi az a materializáló és mit materializálhatok?

Ha működésbe hozod a materializálót, a következő dolgokhoz juthatsz hozzá:

- részletek a csillagkapuból
- elit lézer-lőszer
- elit rakéták és aknák
- javítási utalvány
- xenomit
- extra életerő

Nincsenek "nem nyert" materializálások. Minden kattintásnál kapsz valamit. Például ha tele van a lőszer-raktárad, a megnyert lőszert akkor is jóváírjuk. Így biztosan nem veszik el.

Ha egy olyan csillagkapu-részletet kapsz meg a materializálótól, amelyet már régebben megszereztél, akkor a nyereményed egy többszöröző, amellyel egy következő nyereményedet megtöbbszörözheted.

A javítási utalványt a rendszer automatikusan felhasználja az űrhajód vagy egy drón következő javításakor.
  
Prémium-játékosként a javítás ingyenes, ilyenkor tehát nem kerül az utalvány felhasználásra az űrhajó javításakor.

Ha az űrhajódnak éppen egyáltalán nincs életerőpontja, és a materializálótól életerőt kapsz, akkor ezt az életerőt a rendszer arra használja fel, hogy megjavítsa az űrhajódat, mintha egy automatikusan működésbe lépő javítási utalvány lenne.
 
Legfeljebb kétszer annyi életerőpontot gyűjthetsz össze, mint amennyivel normál esetben az űrhajód rendelkezne. Ha ezt az értéket elérted, már hiába nyersz a materializálónál életerőt, az már nem adódik hozzá az űrhajód életerejéhez.

 

Mik azok a csillagkapuk, hogyan jutok el az új galaxisokba és hogyan hagyhatom el a különleges térképet?

Mihelyt egy átjárót felépítettél, aktívvá válik, így átugorhatsz rajta abba a galaxisba, amit az átjáró rejt, és felfedezheted a Rád váró ismeretlen világot. De nem árt az óvatosság: az új galaxisban újfajta veszélyek is leselkednek Rád! 


Az új csillagkapuk mögött rejtőző világot a következőképpen hagyhatod el:

1. Ha az űrhajódat lelövik, akkor meg kell javíttatnod a szokásos módon.  Ezért a hazai bázisodra érkezel. A galaktikus átjáró ebben az esetben érintetlen marad, bármikor ismét átugorhatsz az új galaxisba.

2. Ha sikerült legyőznöd egy NPC-hullámot, akkor a térkép közepére repülve választhatsz, hogy vissza akarsz-e térni a normál térképre, vagy tovább ugrasz-e a következő különleges térképre. Ha elhagyod a galaktikus átjáró rejtette térképet, az átjáró aktív marad és bármikor újra nekiveselkedhetsz. 

Ha egy csillagkapu mögötti térkép minden kihívását teljesítetted, akkor nagyszerű űrpilóta vagy! Remek! A végső győzelem után visszakerülsz a hazai térképedre, a galaktikus átjáró már nem működik tovább. Ha újra szeretnél ezeken a térképeken játszani, ismét össze kell gyűjtened a galaktikus átjáró részeit.